Åkabil

Ja då var helgen över! Men det har inte kännts som helg för jag har ju jobbat. Men det blev lite monopol hemma hos patte i lördags. O så en del andra spel.. Men patte var inne i ett stim o tog hem det mesta.. köp en lott!
Sen så var man ju ganska trött när man skulle upp i morse.. hade gärna legat kvar då. O när jag kom hem satt jag in mat i micron men somnade medans jag väntade med flinga i knät..Hehe.. sov två timmar.. Bra jobbat gubbe.. Lätt o sova sen.. NOT!!
Sen blev det en repa med bilen. Jag har ju en fin bil nuförtiden o nu e det ju roligt att åka.. Så jävla skönt att bara dra iväg.. man tänker bättre när man åker bil o när det e mörkt ute o poppa på högsta volym så man kan träna på sång rösten till afterbaech säsongen.. O jävlar va bra jag sjunger i bilen.. hehe.. Idol nästa kanske.. Så 20 mil mer på mätaren o så har mitt nya funna band spelat för fullt på stereon... Shinedown.. så jävla bra.. hela skivan.. men det e några låtar som har snurrat fler varv.. hehe.. o självklart måste jag ju dela med mig av dessa!!..


Iaf så måste jag säga att jag mår jävligt bra just nu.. Life is good!!

bilåkarlåt

Tjoflöjt!

Nu har jag hittat en ny åkafortmedbilenlåt!... Så jävla bra!!


Shinedown - Devouer

Låt!

Hörde en låt på bandit rock idag. Ett svenskt nytt band som var så jävla bra. Så jag tänkte dela med mig av min upptäckt!

Cervello - Stay and bleed... dom hade många fler bra låtar o du hittar dom på myspace


Nytt liv?

Ja då började det idag då!.. hahaha... Måste ju komma igångo röra på sig så det blir nån ordning på det här. Så idag var jag till gymmet o nu ska jag hålla i det. (E det tänkt) Men fy fan va jobbigt det var. Kommer nog har snäll tränings värk imorgon. Har hållit uppe med träningen i 3 månader nu o sist vägde jag 80. Vilket e nästan match vikt. 83 kanske skulle va lagomt. Men idag när jag vägde in mig vägde jag 73. Fy fan va jag har tappat.. Ifrån vart??? Men det har väll sina förklaringar att man har gjort det. Men nu e det iaf hårdträning som gäller... har ju 10 kilo att lägga på mig för att nå match vikt. Men det känndes så jävla skönt att komma igång iaf. Men vikterna man låg på sist e man ju en bit ifrån just nu. Men nu har jag ett mål att jobba emot.

O så har jag tänkt på en sak oxo. Eftersom jag e en grubblare. Det handlar om låt texter. Det kan handla om en låt som man hör flera gånger eller en längre tid men inte tänkt nå mer på den. Men sen när nått händer i livet o man börjar lyssna på texten så kommer man på.. det e ju precis så där jag känner nu! Det e precis som om dom sjunger om mig. Men det kan ju vara så att man lägger in sin egen tolkning av låten oxo.. men tycker att den handlar om en själv. Vet inte om jag vill komma nånstans med den iaktagelsen.. det bara e så!

O en sak till! Flinga e fan dum i huvet. Här har vi en katt som kan ligga o sova hela dagarna. Men sen när jag lägger mig då ska katt fan börja leva om. Jama o ligga under sängen o leva om. Hon e så jävla dryg just nu. Hon måste ha varit på tigers fråd o nallat lite.. haha

Men nu e det rast vila o så nya tag imorgon.. god natt!

Söndag

Ja du var det söndag igen då! En riktigt slappar söndag har det varit. Sov till 3 idag. Men det blev ju sent inatt så man får lov att sova länge på dan då.. hehe..
Men allt börjar kännas mycket lättare nu. Så skönt. Tiden läker alla sår heter det väll.
O en riktig toppen helg blev det oxo. Lumpan kom över i fredags när jag höll på att somna men vi tog en sängfösare o kollade på lite konserter. Så det blev en riktig konsert kväll. Var länge sen vi hade en sån sist. Så efter ett gäng bärs lite nya konserter o en massa skit snack så la man sig nån gång runt 5 snåret.. hehe.. Sen var det nya tag igår. Du det vart lite bastu o pizza o öl. Sen så gick vi vidare till 8 o spelade lite biljard. O det var en hel del folk man inte träffat på länge som var där. Sen slutade kvällen med efterskiva. Det var en riktigt rolig kväll iaf. O så blev det bokat fest i gävle om 2 helger. Ska bli skit skoj, var ju år o dar sen man var in dit nu. 
O i morgon börjar mitt nya liv har jag bestämt. haha.... Då e det gymmet som gäller. Måste ju komma i form till sommaren. Det e beach 09 som gäller o då måste man ju börja nu om man ska hinna... 

Nu har jag inte tid med det här nå mer! 

2009

Japp då var det över.. 2008! En massa skoj har man hunnit med under året! Både medgångar o motgångar. Men så e det väll alltid. Det har helt klart varit ett händelserikt år iaf, det e en sak som e säkert. Där den första halvan var bättre än den andra. Det började med nytt jobb. Träffade en härlig tjej. Skaffade min första tatuering. Var på konserter o hade en skit rolig sommar med mina vänner. Köpte en ny fin bil. Allt var tipp topp. Sen som vanligt så kommer aldrig ett problem själv när det gäller mig. Så andra halvan var mindre rolig. Förlorade det nya jobbet. Vattenskada i badrummet. Singel igen. Kännslomässig berg o dal bana. Men nu e det nytt år o nya möjligheter som väntar. Nu lämnar jag 08 bakom mig o ser framåt mot 09 för att se vad det har att erbjuda. För det känns som att 09 kommer bli ett bra år. Ska göra det till ett ännu bättre år en det gamla. 

Men 08 slutade välldigt bra. Vi var ett gäng som var ute i årsunda där vi åt o drack o lekte o spelade o sjöng hade det skit skoj. Mycket tok blev blev det o mycket skratt. O så körde vi en guitarr hero turnering där jag åkte ut i första rundan.. fan.. träningen har inte gett resultat.. haha.. Helt underbara vänner o ett skit bra avslut på 08 var det!

O så vill jag bara tacka den bästa kompis man kan ha för att han finns o ställer upp i alla väder.. Det e nog få förunnat att ha en sån kompis o jag har flera stycken. Men framförallt Lumpan. Alla skulle haft en kompis som dig. O tack för att du finns.

Till alla andra säger jag bara Gott nytt år!

RSS 2.0