Långt i mellan

Ja det blir långt imellan inläggen nu. Ska försöka skärpa mig. Men har inte haft varken tid eller lust att skriva.

Men annars så ha det kännts skit bra... mår prima nu faktiskt.. förutom en riktig pungspark man fick i fredags men efter en del prat o diskusioner så tror jag det har löst sig.. hoppas det iaf för jag mår bra nu o det vill jag göra mer..

Sen i lördags var lugnt. Jag o Lumpan grillade lite drack nån pilsner o hade en liten konsert kväll med allt va det innebär.. haha... men fan måste skaffa lite nya konserter till nästa gång.. men kvällen slutade väll vid tre snåret eftersom jag skulle upp till berget på söndagen o åka lite skoter..
Skit skoj va det.. kalas väder o en massa roligt lek i hoppen.. o så börjar man ju få lite mer koll på skotern i luften oxo o kunna vinkla lite.. det e ju inte vinnst varje gång men träning ger färdighet.. o det e kul som fan o lära sig.. Så igår lekte verkligen livet!

Men imorse var det inte lika roligt.. Vaknade av ett sms som inte var av den gladare typen o jag fattade ingenting.. trodde det var en sån skoj historia men det var bara en massa skit o gnäll så o det blev aldrig nå roligt.. så jag får väll styra upp det nån gång.. måste vara ett missförstånd iaf..
Sen så ringde jag morsan.. då berättade hon att farsan hade åkt in till sjukan akut imorse.. vet inte rikitgt va det var.. men kanske det var nån liten propp eller nått.. hoppas det var nått annat.. men han mådde bättre nu så jag får höra hur det e med han senare när han kommer hem... läskigt som fan iaf..

Så nu har man plitat ner några rader.. måste spara lite till imorgon oxo om det ska bli nått skrivet då.. haha...


Party time

Japp... har skrivit lite dåligt på sistone.. så jag tänkte plita ner några rader..

Kan säga såhär... Henkan lever o mår bra som aldrig förr.. hehe... Det e nästan fusk o må så här bra.. så det e lyllos mig.. träffar en tjej som jag tycker e hur jävla mysig som helst.. hon har DET.... så det känns jävligt bra må jag säga... Du gör min dag varje dag!!!

Tiger o Flinga o skit mysiga dom o. Dom e så välldans kuriga nuför tiden. O det e så trevligt med deras sällskap o kom hem till dom... Tiger e ju mer som en hund som kommer o möter en när man kommer hem...

Så har jag tagit ledigt till Sweden rock!!!!!!! Ska bli så jävla roligt... Sen så e Springsteen o Maiden bokade... Kommer bli världens bästa sommar... Det plus en helt underbar tjej.. det kan liksom inte bli fel en hur fan det går!!

Sen så satt jag o kikade tips på tattoo igrå o hittade en skit häftig en som med lite modifieringar säger det budskap jag vill ha fast mycket bättre... så nu ska jag fan fixa den där tattueringen....

Ikväll e det party....


Jorasåatt!!

nu var det ett tag sen man skrev.. bärbara datorn har slutat funka.. eller trådlösa nätverket har slutat funka så jag kan inte använda datorn... bara jävla rassel...  o den gamla datorn e ju så seg så det tar ju sån tid att göra nått med den...

I helgen var vi ut i gävle... Lars kom hem på en blixt visit.. så vi var hem till nordan o sen blev det hartan.. Hade riktigt roligt... Kul o träffa alla det var ju ett tagsen.. både Nordan Lars jaffa Öbba o Enbom... Synd att det inte var fler för vi hade ju tänkt tagit eurodisco kvällen men vi får skjuta den på framtiden.. IGEN... haha.. men i sommar då måste det bli..

O igår var jag,patte o lars på åttan o tog nån pilsner o snacka lite eftersom lars åker idag.. riktigt trevligt det oxo.. Men det var lugnt o blev bara två.. men fy fan va trött jag e idag.. har varit det en vecka nu.. inte så där slö som man kan vara utan riktigt trött.. har sovit så dåligt ett par nätter nu.. igår så väckte ju tiger mig vid 4.. dryga katt.... Men idag så fick jag sova tills jag vaknade av mig själv.. o det e nog första gången som det har hänt när tiger har sovit inne på natten..

O så har man kommit igång med träningen í veckan oxo... sköööööööönt... lite vilo dag idag eftersom jag har varit till sundet o varit ute o gått med Hilma... så det blev lite kort om tid... men imorgon kör man igen.. det e så skönt när man kommer igång.. jag mår så mycket bättre när man får röra på sig.. så nu e det bara att hålla i..

O så blir jag så less på vissa folk... Såna som ljuger o hittar på saker så dom tror sig själva.. Förstår mig inte på såna människor.. Det e precis som att bråka får dom att må bra.. Vilka jävla puckon!!.. Förhelvete ransaka dig själv.. o stå för dina egna misstag.. ist för att tro att dom e nått jävla helgon i frågan! Det finns för många egoister i världen o jag tror ingen av oss andra vill ha med egoister att göra!!
Så nog sagt om den saken..

Stor o liten... trampa i skiten!!


RSS 2.0