Solen skiner

Fan va härligt det e med solen.. känns som man behöver mycket sånt nu efter den här dystra vintern. Man får ju lite vår känslor ju. Skönt skönt..

Ja det blev lite party i onsdags. Men det var ganska lugnt.. till en början.. hehe....Var rikitgt roligt faktiskt.. o sen så blev det efter skiva o.. men fy fan va det kändes när man skulle jobba på torsdan... Inte smart o sätta sig o dricka lite drink när man kommer hem efter krogen.. men men.. Var sjukt trött igår ikväll kan jag lova..
Men idag har jag sovit ut.. så jävla sköönt... sen har jag o micke varit o tränat...

O jag har fått min cylinder idag.. hehe.. ska hämta den på posten snart sen får jag väll skruva lite i helgen.. så i veckan blir det att leta sig till fjällen där det finns snö... måste få åka lite.. =)

Sen ska jag hämta mina nya briller idag oxo.. Så jävla snygga =) .. Porsche design!!!.... det kostar o ligga på topp.. haha.. men dom där semester pengarna jag fick från jobbet dom går åt dom kan jag lova med allt som går sönder o krånglar för mig... så man får väll dåligt med semester i sommar.. hmmm...

Nu ska jag nog ringa o väcka upp lumpan så jag får nån o luncha med..

Tidelipom!!!!

Resume

Fick en bra låt som beskriver det senaste halvåret ganska bra... sjukt bra låt.. med White Lion


Broken Heart


Here I stand
All alone
Trying to fight the pain
of a broken heart
Why she left me
I don't know
It really doesn't matter anymore
I thought that love could last forever
And here I stand lost and all alone
Start a new day
but not alone
I'm gonna break away
from this broken heart
I'll meet a woman
I'm gonna take her home
Well I'll pick up the pieces
and start all over again
I know that life will be much better
Cause I know the light will shine again

There is life
Even after a broken heart
You can fight
The pain from a broken heart
Broken heart

I know that life will be much better
Cause I know that the sun will shine again


Lill lörda!!

Japp då var det lill lörda då =) O jag tror det blir lite pilsner idag som det låter.. mmm.. var länge sen man fick en pilsner nu.. Så det blir lite fest ikväll efter jobbet...

Idag har man varit o tränat.. hårdkörning nu.... skönt som fan.. Men blir väll kanske lite vila imorgon då om man ska ta nått krus idag..

nej nu hinner jag inte skriva nå mer.. måste iväg till jobbet..

bira bira bira........

Jippi

O då var det slut på ledigheten då... Ska iväg o jobba snart.. Men jag sov så jävla konstigt i natt hade så jävla mycket konstiga drömmar.. Jag vaknade till en gång av en tryck våg som jag drömde om.. det kändes precis som nån slog mig på käften... hehe.. ja det e fan konstigt vad drömmar gör.. man borde igentligen ha ett block vid sidan av sängen o skriva upp.. för man brukar ju aldrig komma ihåg dom..

Sen när jag vaknade så började jag greja med min trasig hdisk igen.. o så snackade jag med hackern Berra som dömde ut den eller om det var nått fel på sladden.. så jag var o leta på en ny sladd o då funka den.. JIPPI.... o jag kollade över den gamls.. o tro fan inte att katterna har varit o saboterat för mig.. dom hade ju varit o knaprat på den.. inte konstigt att det inte funka... det e säkert Tiger.. !!Men hon verkade helt ovetnade när jag fråga henne... heheh...
SKönt som fan var det att den funka iaf.. så nu har jag satt ut en annons på hojarna.. hoppas det e nån jävel som vill ha dom... O vet du nån som vill köpa en Aprilia Rsv eller en Suzuki SV 650 så hojta till... det e dom finaste som finns =)

Nu ska jag ner till gruvan o fördriva lite tid =)

Kram .. din gamla gam!!

Tokig..

Va fan e det för fel!!!!!!! Det var två saker jag skulle göra idag.. ringa om cylinder o fixa datorn.

Cylindern har jag ringt om en 7 ggr.. men jag har inte fått nått svar =(

O sen den här jävla hdisken som inte funkar.. Detorn hittar inte på den.. O nu har jag hållit på hela dan o det funkar fortfarande lika dåligt... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..... jävla skit grejer.. o den här jävla datorn..  det e en som jag har köpt genom jobbet. å det har fan varit nå strul med den hela tiden.. jag blir tokig.. !!!!!!!!!!!!! o nu ska jag lämna tillbaka den eller köpa lös den eftersom jag bytt jobb.. o jag tänkte köpa lös den,.. men det här med hdisken va fan droppen.. jag tror det blir o slänga iväg den här fort som fan o så köper jag en ny ist... jag e så jävla less på att hålla på o krångla.... o det e fan det enda jag gör just för tillfället känns det som..... varför kan det inte bara funka för..
jäääääääääääääääääääääääääävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu lägger jag ner o ska kika på Rome ist!!!!!!!!!

Jag gillar Sator,, jävla fitt dator

Helgen...

Ja då har helgen gått då, men jag e ledig idag ist =)

I fredags var jag o lumpan in till Max o käkade lite burgare... mmmmm.. dom e ju så goda!!.. Sen var vi hem till mig o kolla på film, o så kom johan oxo med en massa godis. Han visste inte va vi vela ha riktigt sa han. Så han hade köpt en cola, troca o en cola zero. Sen var det en godis påse, jordnötsringar, popcorn, nån god öl korv o nå mer grejer.. Gott va det iaf =) Vi kikade på Alien vs predator 2.. sen efter den slog vi på Eastern promises.. men efter en 20 min somnade henkan.. hmm.. sen så vaknade jag sista 15.. hehe.. men dom andra sa att den var ganska bra.. hahaha

I lördags var det ju upp tidigt efter 4 timmars sömn o iväg o jobba.. Efter jobbet tvättade jag bilen o det behövdes.. men det tog 1,5 timme.. ruskigt skitig.. men nu e den vit o fin igen =)
Sen på kvällen var jag hem till syrran o niklas o käkade lite pizza o så fick man hand o fot massage .. ruskigt skönt. Sen så blev det ganska tidig kväller för jag ver helt jävla slut..

I söndags jobbade jag.. sista fm... skönt.. Efter jobbet var jag o farsan o spelade tennis.. Det gick ju sådär.. man spelar ju inte så ofta så det tar ett tag o komma igång.. men sist vann jag över farsan så jag hade ju pressen på mig.. haha.. men igår fick jag stryk med två ett i set.. tur man tog det sista iaf..
Efter det var jag iväg o lira lite hockeybocky.. skit kul o åka griller ju.. men dra åt helvete va jobbigt det är.. fan vilken dålig kondis man har.. Men man var ju inte ensam om det iaf.. Sen var jag o Lumpan o köpte en hellas av Verona.. mmmmmm.. fy fan va gott det va.. o sen var det ju bara att dö i soffan .. jag ver helt färdig.. Så vi kikade på en film... I think I love my wife.. riktigt rolig.. haha.. sen så var det ju tänkt att vi skulle kika på oscarsgalan.. men lumpan var trött så han gick hemm strax efter tolv.. o jag var inte bättre jag.. somnade i soffan o vaknade emmelannåt men orkade inte ta mig till sängen.. vid 0545 vaknade jag o då delades bästa film ut.. hehe.. jag har för mig att det var No country for old men som fick den.. sen blev det sängen.. haha..

Det var min helg det.. jätte spännande =)

Nu ska jag försöka jaga fatt i min saknade cylinder som jag inte har fått tillbaka.. hinner ju fan bli midsommar innan den där skotern blir hel igen.. men då ska den ut på vattnet o åka =)

morsning korsning barnförlossning

Tiger har damp!!

Ja.. jag tror fan det.. Eller så har hon gömt lite speed nånstans i lägenheten.. Hon vet inte om hon ska vara inne eller ute.. Hon springer ut sen går det 10 min då ska hon in .. sen ska hon ut... så där kan hon hålla på en hel dag.. o man måste ju släppa ut henne för hon e så dryg när hon jamar o man måste ju släppa in henna när hon sitter på fönster bläcket med sina stora ögon o man ser att munnen rör på sig.. =) Men hon e för jävla go.. hon prata nästan hela tiden.. "ta på mig se mig"... o busig som få e hon oxo. O idag när jag o lumpan kom hem från jobbet kommer hon o möter oss på parkeringen o bara fläker sig ner på marken o rullar o pratar.. Lumpan e helt övertygad om att hon går på nått =) Hon e mer som en hund än en katt.
Annat e det med Flinga.. hon e lite mer en lady hon.. o som en katt ska vara =) Men o va hon älskar att kura.. 
Iaf mina katter e hur underbara som helst o världens bästa sällskap. Har aldrig varit så mycket för djur sen man flytta hemifrån o våran hund Flisa.. Men nu skulle jag inte byta dom mot nått i hela världen.. =)

O i helgen jobbar man fm. Så det blir nog en lugn helg.. Ska nog ringa till Lumpan o väcka han nu.. så kanske det blir lite käk o en film eller nått sen.. 

Hejdå lilltå !! 

Vilken da e det?!

Jora man blir lite yr o dag vild av den här skift gången iaf. Känns som måndag eftersom man började jobba idag, men det ska väll vara torsdag?


Igår var jag o boysen in till Gävle en sväng o kikade på lite tatueringar. Jag e riktigt sugen. Men vet inte rikitgt vad jag ska göra så man behövde lite insperation. O lite ideera fick man ju =) Det finns ju mycket som e riktigt snyggt.. men skulle gärna vilja ha nått som betyder nått för en själv ist bara för att göra en.

Sen var vi o käkade på Subway.. fy fan vilka goda mackor =)

Nu ska jag ut till sundet o prova nya gymmet =)

Hejkonpejkon!!


Tisdag

Idag har man varit o tränat med micke igen. O nu ska man en sväng till farmor o fika lite sen skulle micke o vickis bjuda på lite käk ikväll o nån pilsner kanske.. O så får man hjälpa micke riva en vägg ist. Men det ska bli trevligt.

O igår fick jag ordning på bilen oxo. Gammal o rostigt o trångt, men det gick så nu rasslar det inge mer =) Sen så grejade jag lite med skotern o skulle byta till mina nya skidor. Men du var det en distans på ena skidan som var trasig så jag lär väll åka o fixa en ny sån idag.. Undrar om man kommer att få åka nå mer skoter iår? Satt å räknade lite grovt igår. O jag har lagt ut ca 16000:- på skotern iår. O då har jag bara åkt fyra ggr.. Dyrt. Men det e ju roligt =)

Sen var jag o provade lite brillor igår o hittade ett par riktigt snygga Porsche brillor =) Ska på undersökning på fredag så man får väll se då hur dåligt man ser.. hehe..

Tjoflöjt!!!!!

Måndag..

Då var det måndag. O jag fick sova ut i morse. Det var verkligen skönt. O ingen Tiger som väckte mig heller. =)
Har varit iväg o tränat med Micke en sväng. Skönt som fan e det. O nu ska jag till synsam o kolla ut nya brillor. Eftersom det inte blir nå nya ögon måste jag har nya brillor ist. Få se om Vickis kan hitta nå snygga åt mig. För jag får väll som vanligt inte bestämma själv för min kusin. O det e dessutom för många på det där stället man känner o alla ska ju lägga sig i.. hehe,,, så vi får se vad det blir..
Sen ska jag ut till sundet o skruva dit en ny katalysator på bilen. Låter ju som en raggar bil just nu.

Jaja nu ska jag dra om det ska bli nått gjort...

hare gott alla glada

Söndag

Jag gillar söndagar. Då får man ligga inne o inte göra nått utan bara softa o kolla på film o vara seg efter en kvälls festande. O jag har sovit så lite på sistone. Som vanligt. Så idag har man bara legat på soffan o slöat. O sovit ikapp. Tur sonny ringde så jag kom ut o fick lite mat i mig.. hehe..

I går var jag, farsan o syrran till Lima o kolla på skotercross.. Det var kul o se för det var ju en del man kännde igen nu. Men det var kallt.. 14 minus när vi kom dit, o det e man ju inte van vid efter den här vintern. O jävlar va sugen man blev på att åka lite.

Sen igår kväll var jag hem till Blom på lite skiva. Riktigt trevligt. Sen var vi in till Hartan en sväng. Det var riktigt roligt igår. Gla i hatten blev man oxo.=). Sen så blev det lite mackor hemma hos lumpan igår natt.

Men nu e man ledig några dagar. O det ska bli så skönt. Ska sova ut riktigt ordentligt. Men det blir väll svårt eftersom Tiger ska ut runt 4-5 snåret varje morgon. O hon tjatar ju tills jag går upp. Men hon e ju mysig endå. Förutom på morgnarna då.. hehe.... Ska försöka få en del gjort den här veckan. Får väll se hur mycket... Måste fixa bilen imorgon iaf.

Nu blir det lite film som väntar..

Hojt!!

LEDIG!!!!!!!!

Jippi då var man äntligen ledig några dagar igen =) Efter en hård natts arbete ;) hehe

Var hem till patte o tapetsera klart hans sovrum igår. Blev riktigt bra. Välldigt vitt! =) Så han skulle bjuda på lite mat sen sa han. Lovade mig mulligans =) det ser man fram emot..

O nu ska man ner till gymmet en sväng så man slipper gömma sig i vassen i sommar.. haha...
Sen så ska jag till posten o hämta lite grejor som har kommit. Skidorna till skotern .....jippi.. o katalysatorn till bilen så i veckan e det bara att skruva som gäller.. Kanske blir lite idag o..
Kanske ska in till valbo en sväng i eftermiddag med ronny o sen skulle syrran bjuda på käk ikväll.. låter inte fel alls det..
O imorgon ska jag till Lima på skotercross.. Första deltävlingen. ska bli skit skoj att kika lite.. Sen så e ju båda Micke o Kalle med o kör så då e det ju xtra roligt.
Sen så blir det hem till Blom imorgon kväll o dricka lite pilsner..


Hejhopp!!

Morgon tankar

Tjoho.. !

Snart e man ledig o det ska bli så skönt. En natt kvar bara. Men den inatt var så jävla dryg den. Fan man kanske skulle leta sig ett jobb utan natt, för jävlar va dom har varit seg det senaste året. Har ju så jävla svårt att sova på dagarna.. inte så konstigt att man känner sig trött hela tiden.. O nu till sista natten brukar vi grilla korv o idag e det jag som bjuder så det får jag absolut inte glömma bort att handla tills ikväll annars så blir man väll strypt av gubbarna =)

O nu har jag kommit igång med träningen igen o.. så jävla skönt efter ett pass.. jag mår så jävla bra när jag har tränat. Blir det lite varmare så ska jag försöka komma igång med lite kondis träning oxo..

O rastlös e jag oxo. E så less för jag har inget jag brinner för just för tillfället. O det behöver jag. Har ju skotern som det var tänkt att brinna för men den jäveln e ju bara trasig o sen så finns det ju inte så jävla mycket snö att åka på heller. O snart e det vår o va ska man hitta på då. Förra sommaren sålda jag ju jetskin så du hade jag ju inget roligt alls att göra. Jag kryper ur skinnet när jag inte har nått att göra. E sugen på att skaffa en cross, men jag vet inte. Har ju varit sugen att prova kite surfing länge oxo. Jaja nånting måste jag hitta på iaf, för det här funkar inte.

Men annars känns det jävligt bra just för tillf'ället =) Känns som jag har hittat tillbaka till den där henkan som gillar att retas o hitta på en massa skoj. För den där man har varit det senaste året vill jag inte va igen. Men det e väll inte så konstigt för det har varit ett av mina sämre år.. hmmm.. Vill bara tacka alla polare för att ni finns.. ni vet vilka ni är o om ni inte vet så kan ni ta åt er endå =)

Nu ska jag försöka sova lite, sen blir det hem till patte o tapetsera hans sovrum =)


Sista em!

Haha.. fan det e ju faktiskt folk som läser den här skiten.. hehe.. trodde jag inte.. men som ranta sa.. det e ju kul att gotta sig i andras olyckor =)
Nu ska jag ner o göra min sista em.. sen e det bara tre nätter kvar sen e man ledig i 6 dar. Ska bli så jävla skönt. Hoppas man får grejer till skotern då blir det åka nästa vecka kan jag lova. För igentligen skulle man ju vart i fjällen den här veckan. Fick ett mms av mina snälla vänner som är där nu.. blev inte ett dugg avis =)

Sen så har jag ju lovat att hjälpa patte rusta lite oxo så han får klart sitt sovrum så det kan bli nån riktig inflyttnings fest snart =) Sänka taket o säta in spottar o tapetsera.. kommer nog att bli skit bra.

Har varit på gymmet några dar nu oxo efter jul uppehållet. Det har varit segt att kommit igång. Har bara blivit några ggr i veckan men nu känns det roligt igen så nu blir det hårdkörning kan jag lova.. Beach 08 närmar sig ju.. Hoppas bara det blir en bra sommar så man kan vara på beachen o spela lite beach volley iår då...

Nej nu lär man ner till gruvan.. Ha det gott alla glada! =)

Sömn!!

Tjoho!

Ja som sagt.. vad fan skriver man i en blogg? Saker som händer i ens liv o tankar? Men om det inte händer så jävla mycket då? När man e förbannad e det ju skönt att skriva av sig men annars då?
Hmmm....

Jag hittade på den fan som hade bucklat bilen iaf =) Det var dom som plogar här hemma som hade kört in i den... Men dom hade väll för fan kunnat lämnat en lapp på bilen då.. jävla idioter.. men nu fick jag ringa runt o till slut kom jag fram till vilka det var o dom erkände på engång o ska stå för kostnaden av omlackering.. men man blir ju utan bilen ett tag ..men det var ju skönt att man får det fixat iaf...

Å så har jag ju varit o kolla på hus.... E ju så jävla sugen på en kåk.. skulle kunna köpa ett hus bara för att få ett garage.. o så jag kan bygga en bio salong =) haha.. det måste man ju ha om man har kåk...
Men det var så jävla mycket rust på huset men det hade kunnat blivit riktigt bra när jag varit klart med det.. men det var så mycket pengar som skulle dit så jag gav ett skam bud först men det tog dom inte .. o idag fick jag höra att dom hade fått ett bud som låg 175 tuden högre än vad jag hade tänkt gett.. hehe.. då kan dom gått ha det.. för dom pengarna så kan man köpa en färdig rustad kåk som e större o med mer tomt...
Så jag får väll bo kvar på promille stigen ett tag till då.. snart e det ju sommar så då får vi sitta på altan o grilla o skråla till Lundell igen.. hahaha

O så det här med sömn.. Va fan ska det vara så svårt att lägga sig för.. Man går ju fan omkring o e trött jämt. Men inte fan lägger man sig för det. Som nu! Har varit trött fan hela dan, sov som en kratta i natt. O nu håller jag på o brottas med John B som bara kastar sand i ögonen. Men inte fan går man o sover.. Nej man ligger här i soffan o skriver om det.. Men det e ju så jävla skönt att vara vaken på natten när det e mörkt o lugnt. Lite skön musik på i bakgrunden. Man e ju ett nattskro.. som alltid e trött.. o det  här jävla 5 skiftet gör ju att man e jet laggad för jämnan. Så det har väll oxo med saken att göra.. 

O så mina jävla skit ögon.. Jag o lars var ju o testade oss för en operation för en tre år sen eller nått sånt.. Men då kunde dom bara operera +3. O mina ögon har inte stabiliserat sig utan kommer bli sämmre en det så jag kunde inte göra nån operation. Men för en månad sen såg jag att dom kunde operera till +4. Så jag var in till gävle o gjorde en ny koll..Men fick samma svar, jag har för mycket fel åt fel håll ???? Utan dom kan inte göra nått just nu utan jag får vänta tills jag blir runt 50 (o det e låååååååååååååååååååååååååångt tills dess) för då har linsen tappat sin spänst så då går det.. O nu för nån vecka sen såg jag i tidningen att dom hade kommit på ytterligare nått där dom sätter i en ny lins, o då kunde dom operera till +10 eller nått sånt.. jippi tänkte jag =) kostar iof 16500:- /öga men det kan det fan vara värt o slippa dom här jävla bågarna. Så jag ringde o hörde men tror ni det gick..... NEJ.. skulle dom göra det nu skulle jag förlora min syn på nära håll o det vill jag ju inte.. utan jag får dras med mina brillor tills jag blir 50 om dom inte kommer på nått annat innan dess..
Så nu ska jag köpa ny för dom jag har, har ju varit med ett tag.. Men det positiva e ju att folk säger att jag ser smart ut i dom iaf =)


Nej nu tror jag fan John B tog hela grustaget o vicka ner det i ögonen... nu blir det sängen så man kommer upp o hinner till gymmet imorgon innan jobbet...

tjoflöjt alla monster diggare!!!!!

Förbannelse?!?!?!

Tjoflöjt..

Har funderat tidigare på att skaffa en sån här blogg som alla har =).. men va fan ska man skriva där då?
Skulle haft en i sommras för då hade jag tonvis med saker o tankar att skriva om o det e ju bra att skriva av sig säger dom visa.. Jag testade lite då o det funkar.. ibland! Men nu har jag nått att skriva om o behöver skriva av mig så därför blev det en blogg tillslut endå.. Vi får se vad fan det blir med den =)
O till det som gör mig less.. Jag tror fan nån har lagt en förbannelse över mig. För just nu e jag inne i en jävla svacka, så jävla oturs förföljd.. inget går som det ska o allt går sönder :( Jag börjar från början......

Det börjar med att det intresse som e störst.. åka skoter.. det kan man inte göra för det finns ingen jävla snö.. skit vinter.. Man kan ju inte åka till fjällen fler ggr i månaden det har man ju inte råd med så hittils har det bara blivit några ggr i år.. Sen så skulle jag byta kolvar på skotern o jag tabbade till det en del.. vände ena kolven åt fel håll så det sa tvärnit o det var bara att skruva isär hela motorn igen.. Får ju skylla sig själv lite men faaaaaaan.. 1500:- åt helvete.. så nu sätter jag i en gammal kolv men måste köpa en ny kolvring till den 500:- Sen så såg jag då att det släppt nikasil ur den andra cylindern :( o så går det ju inte att åka . kan det ju bli ett riktigt ras.. så det var bara att ringa runt till varenda jävle i hela landet som håller på med skotrar o cylindrar.. men inte nån hade en utbytes cylinder hemma.. så nu har jag skickat iväg min cylinder till holland för att få den renoverad eftersom man inte får göra sånt i det här jävla landet... kommer gå på ca 3000:- kul.......... o vecka sju skulle vi upp till fjällen med grabbarna som vi har gjort i tre år nu men jag hinner ju inte få tillbaka den jävla cylindern så jag blir hemma från den roligaste veckan på hela året... dubbel  =( Hoppas bara jag hinner få hem grejerna o få ihop skotern för jag hade tänkt att vara med o köra vildmarkscupen uppe i svartnäs om en månad...

Sen så har den där jävla bil jävlen krånglat.. Först e det den där jävla hand bromsen som fryser.. Så i söndags kväll efter film hos patte körde jag fast i svag uppförs lutning eftersom den hade låst ena bak hjulet.. så där låg man i snön o slog med fälg korset för att få lös skiten...
O så har katalysatorn rostat sönder 2200:-.. så jag måste ha en ny sån efter som det e bisiktning i maj.. o så måste jag fixa en ny backspegel eftersom nån jävel slog sönder den i sommras 600:- ... bara roliga utgifter =(
O det som fick bägaren att rinna över.. var att jag idag så att nån jävel har gjort en stor bula i min bil!!!!!!!!!! O det måste ha hänt på jobbet för den fanns inte där i söndags o jag har bara haft bilen till jobbet sen dess.. o den som jag trodde det var som har tillräckligt stor bil eftersom det e gansk högt upp.. sa att han inte hade några märken på sin bil o hade inte märkt nått i morse när vi böt av varandra.. så va fan kan man göra??
O jag som har funderat på att byta bil men det kan man ju glömma vem fan vill köpa en bulig bil .. måste ju fixa den först o va fan går det på då? dyyyyyrt!!!!!

Så jävla less blir man ju iaf.. o jag tror fan det e nån som har lagt en förbannelse över mig.. 
Men jag tror fan det hjälper att skirva av sig för nu har jag då lugnat ner mig iaf... Så nu ska jag peta i mig lite gourmet middag o sen blir det att mysa med katterna lite o försöka glömma allt jävla skit...

Hare gott/ Henke 

RSS 2.0