Tam di dam!!

Ta dam di dam.. Live is good!! hehe..

O va skönt det e o va ledig.. blev ju inte så många knop igår.. o ännu färe blir det idag.. Jag var ut till sundet o lasta av skotern igår eftermiddag.. efter en skön slappar förmiddag.. Var förbi Peter en sväng o kolla lite hur dom hade fått till det sen så stod vi ute o prata så jag trodde jag skulle bokstavligt talat frysan röven av mig.. Efter det var jag hem till haga en sväng o kikade på hans nya hall.. skit bra blev det.. snyggt som fan.. O medans jag satt där ringde syrran o vela bjuda på tacos... o det tackar man ju inte nej till.. så det vart o kasta av skotern för man frös ju som en liten skit sen så drog jag till storvik o umgicks lite med syrran o niklas o hilma..
När jag var på väg hem så hämtade jag upp Lumpan så han skulle slippa gå genom stan i kylan o så bestämde vi oss för att slappa o kika på en rulle bara.. Så det blev en massa gotta o Hitman på promillebion.. hehe... o så kom två yrväder förbi... hehe... men det var en trevlig kväll... trevligt sällskap, en pilsner lite gotta.. men filmen hade ju kunnat vart bättre.. men man kanju inte få allt.. hehe...
O så hade jag såna sjukt bra drömmar i natt.. dom handlade om nån verkliget mysig person... mmmm... fler såna sann drömmar .. hehe

Så idag blir det i städa lite o handla en del... måste ju fylla upp kylen för det här med att käka ute jämt funkar ju inte... Sen så blir det en sväng ner på gymmet.. fan nu har man ju vilat i två veckor.. men förkylningen e ju så gott som borta så då gäller det att komma igång igen...

Ha det bäst... !! För det ska jag ha

White Lion - You re all I need

You're all I need beside me girl
You're all I need to turn my world
You're all I want inside my heart
You're all I need when we're apart
You're all that I need

Hemma efter helgen

Ja då har man fått åkt lite skoter i helgen då.. Skit skoj!!!! O en skit skön helg har det varit.. Har verkligen vilat ut =) Förrutom i fredags då då jag knappt sov nånting.. så det var kanske därför man sov så mycket i helgen .. för att sova ikapp =)
Vi åkte i fredags iaf.. vid 0600.. jag slutade ju jobbet vid 0530.. o för en gångs skulle så var det ju riktigt mycket att göra på jobbet så man han ju inte lura av nånting heller...Men klockan var väll strax före sju innan vi kom iväg från viken.. med lastning o hämta folk... så Pelle fick köra min bil så fick jag ligga i baksätet med erik o frida o försöka sova.. men det gick ju sådär... somnade väll av några ggr men dom kör ju som bil tjuvar så inte var det mycket sömn man fick... Var inte riktigt med i matchen under hela fredagen.. hehe...
Men när vi kom upp till Ljungdalen så var vi grabbar ut o åkte en repa iaf... SJUKT mycket snö!!... Så jävla roligt o skotern gick så jävla bra.. men man tog det lite lugnt eftersom det e nya kolvar o cylinder i den.. Sen efter skoter turen var vi o kökade pizza.. Åt en pizza med renkött o championer o bea på.. skit god!! Sen somnade vi strax efter 22 hela högen tror jag .. jag var då sjukt trött.. efter nån öl satt man bara o nickade..=)
Sen på lördagen var vi iväg hela gänget.. Hittade en liten ravin där tjejerna o pelle .. skottade ner sig i solen o vi andra var iväg o lekte =) Så jävla roligt.. Efter lite lek for vi tillbaka till stugan o käkade sen så var jag o erik iväg på en till sväng.. vi såg en ravin tvärsöverdalen som vi skulle till.. men när vi kom dit var den säkert 15-20 meter djup.. hur stor som helst.. hade man ramlat ner hade man aldrig tagit sig upp.. hade man fått vänta på våren =) När vi kom tillbaka var det lite bastu o en pilsner o sen fick man lite påsk mat.. o så var det singstar efter det... hehe.. jag spöade linea på brittney... haha... inget man e riktigt stolt över men är det tävling så gäller det bara att vinna =)
Sen i söndags var det ett sargat sällskap.. så jag erik o pelle drog en sväng på dan sen så bestämde vi oss för att åka hem redan på söndag kväll..
O det var skönt o komma hem.. borta bra men hemma bäst =) O så igår kväll var det bara lite mys med en film, tiger, flinga o fjunis.. 
O boys.. ni som sms attackerade mig.. hehe.. det e klart som fan jag inte har glömt bort er.. jag har ju 3 på mobilen o dom har ju oduglig täckning..så jag har inte kunnat hört av mig bara...men ni verkade ju klara av helgen endå =)
Men det e fan sjukt när man inte har nån telefon.. när man varken kan höra av sig eller nås.. o jag har saknat smsen som fan =)

Nu ska jag trycka i mig lite mat sen blir det ut till sundet o lasta av skotern... 

Ta o svälj..vilken underbar helg!!!


 

Snart påsk

Ja då e det snart påsk... Ett natt skift kvar sen så blir det att dra iväg till Ljungdalen över helgen  o åka lite skoter.. =)
Man har ju lagt ner så mycket i reservdelar den här vinter o inte fått åkt nått så man e ju skit taggad.. Jag o en Kalle var upp till Svartnäs i tisdags o åkte lite.. Så jävla roligt men vilken träningsverk jag har! Kan ju fan knappt böja mig. hehe.. Dom har en träningsbana där ute på en myr.. som består enbart av voppisar o velodromer.. sjukt jobbigt...
Men det ska bli skoj att få åka lite i helgen iaf..
Men som vanligt när det väl händer nåt o man inte jobbar så händer det en massa roligt på samma gång.. Det e ju PB på lobby oxo o verkar bli en bra fest =) O så finns det ju nån man skulle vilja spendera lite tid med i helgen.. Synd man inte kan dela på sig..
Idag blir det väll att packa lite o göra lite hushålls sysslor =) Kul värre.. Bara ta det lugnt ska jag göra iaf..

Han en fantastisk påsk på dig!!

Måndag efter helgdag

Ja då e det måndag igen då.. men jag har haft en riktigt bra helg =)
Förkylning tog om efter att jag varit hemma i veckan för i fredags var det ganska bra.. lite halsont bara... så det bliv lite tekask i fredags.. Rom o citron te.. haha.. inte nån riktigt hit men det finns andra som gillar det.. men bjuda hem nån på te har fått en helt ny innerbörd... sen så provade jag te o bacardi apple eftersom romen tog slut =) o det var faktiskt rikitgt gott det.... men om det hjälpte så mycket mot förkylningen..det vet e fan.. för på morgonen var jag ruskigt snuvig o det var jag inte tidigare.. men det var en bra natt iaf..
Sen var det jobb på lördan.. förkyld som fan men det gick ju bra det o.. såg matchen.. jävla skit match.. o man blev ju inte direkt sugen på att gå ut när det blev förlust.. så jag var hem o kika på en film ist.. o myste ner mig i soffan... mycket trevligare än krogen..

O träningen får man nog skjuta upp några dagar till man blir friskare.. suger fan det... e så jävla sugen o träna nu när man kom igång med hård träningen.. nu hinner man väll komma av sig igen...
Sen så e det bara en em kvar o tre nätter sen så e man ledig.. o det ska bli så skönt... får se vad det blir i påsk.. har blivit erbjuden att följa med till fjällen.. skulle va skoj o få åka lite skoter =)

Sen så känns det så jävla bra just nu... Hankan mår ruskigt bra.. Har en sån där bra kännsla i magen =) För det finns nån som e helt underbar!!



Livet e bra.. men det skulle va skönt med ett spa ;)

Friskare

Ja det e jag... Lite friskare.. inge feber idag.. ont i halsen men inte som igår eller i onsdags... så man e på bättrings vägen.. Ska prova nått som en gubbe på jobbet sa hjälpte mot halsont.. Te o rom.... så jag måste springa till enen o köpa lite te för sånt dricks det inte så mycket av här hemma annars... Men rom har jag =) För sånt går det åt mer av.. hehe
O jag har sagt tidigare att kan man inte bli sjuk så man får ligga hemma med betalt-.... men fy faaaaaaan va tråkigt det är o va sjuk.. som igår när man hade feber o va riktigt dålig.. då man bara ligger o vrider o vänder på sig.. nejdu .. sånt kan jag vara utan.. å så blir man ju så rastlös...finns ju inget o göra.... kikade på 8 avsnitt av heroes igår.. o idag har jag kikat på 5 avsnitt av Sopranos.... booooooooooring.. Så imorgon blir det jobba igen..

Men ikväll blir det lugnt.. blir nån rom då...=) man får spara sig till imorgon om SAIK vinner så kan det ju finnas en möjlighet att man går ut då =)  om man hittar på alla polare som säkert har suttit o supit sen tidig förmiddag.. så det e inte ens en tanke på att försöka jobba ikapp då.. hahaha....

Annars så har man städat o torkat golvet en gång till sen helgen.. o diskat o haft sig...gu så fint det e här hemma nu =) Fan va mitt liv e spännande.. haha.... Ja faktiskt just för tillfället så ;)

Nu ska jag göra nått vettigt.. kanske kika på lite mer sopranos.. hehe...

tjolahopp tjoahej.. jag gillar leverpastej!!!

Tankar

Jag har precis kollat på en film som verkligen fick en att fundera... Into the wild... handlar om en kille som bara drar från allt o gör sitt livs resa till alaska... skit bra!!

Men den fick mig o fundera en massa iaf.. sen att man ligger hemma, sjuk kanske oxo har en del med saken att göra... om vad som e viktigt.. ???? Men ibland gör man såna där djup dykningar o blir riktigt djup..
Jag har alltid varit lite av en pryl galning.. har hellre haft skoter o mc än vart ut o rest.. då har jag gärna gjort resor med hojen eller på skotern ist. Men fan prylar.. vem fan blir glad av prylar.. dom byts ju ut hela tiden.. missförstå mig rätt jag gillar fortfarande prylar =) men nog fan skulle jag va lika glad om jag inte hade dom.. äventyr.. göra saker.. nått spännande med livet...
för vara nere på verket hela livet.. med ett jobb som e jävligt bra.. bra betalt..men som man trivs sådär med... varför inte satsa på nått man verkligen vill göra?? iof ska man ju veta vad min vill göra här i livet oxo.. o det har ju inte alla lyxen att göra.. för tro mig hade jag vetat vad jag vela jobba med när jag blir stor hade jag hoppat på det på en gång.. fan man går omkring o vill en massa saker men man e för bekväm o lat o rädd för att ta tag i saker o ting.. för att våga.. o så tror o vet jag att många av oss är.. man vet ju vad man har men man vet inte vad man får... men allt brukar ju ordna sig tillslut..

Jag har hoppat fallskärm.. inte mycket att komma med men jag har iaf 10 hopp.. o så rädd som jag var första gången jag stod på det där jävla hjulet man hade klättrat ut på, ur ett fullt fungerande flygplan med en liten ryggsäck på ryggen... så har jag aldrig varit i hela mitt liv... men så såg jag en text som satt på vingstöttan.."shut up and jump" o det gjorde jag... o just det har hjälpt mig många ggr... för har jag hoppat ur ett plan kan jag fan klara av det här oxo..än va det e!!
men efter ett tag blir man bekväm o glömmer bort det där bra o rädd för att "hoppa"...

det var för några år sedan på rally i årsunda en olycka, där en bil gick av vägen rakt ut i skogen o körde ihjäl två personer.... precis på den platsen bredvid dom som blev ihjälkörda hade jag stått 1,5 minut tidigare... vi hade sett kanske 6 bilar kört förbi o det kändes farligt så man kollade sig om vart man skulle ta skydd om en bil körde av...mest på skoj... sen gick vi vidare uppåt för att leta ny plats.. o den tredje bilen som kom efter det körde av precis där vi hade stått.... det får en oxo o fundera.. att man borde värdesätta livet mer.. jag mena att man borde gör mer saker som man vill göra ist för att bara sitta hemma o fundera o tänka att man skulle ha gjort.. livet e fan för kort för att inte ta tag i det o leva det fullt ut.....va nu det e?? man borde "shut up and jump" mer ofta.. våga ta risker!!

Men vad som e viktigt då? Familj, vänner, kärlek o att man mår bra. Med det klara man sig jävligt långt... har man det behöver man nog inget annat... för så länge man mår bra så kan man göra vad man vill.. o gärna om man har nån eller några att dela dela det med.. "Happiness is nothing unless it is shared" (det var från filmen =) men nog fan e det så allt.. O kärlek måste ju va detbästa som finns =) en helt underbar känsla...

Jag har iaf haft en jävla massa planer jämt som det aldrig har blivit nått av.. för att jag har varit för bekväm.. för att jag har vetat vad jag haft men inte vad jag kan få.. för det kanske blir bättre...
Jag har varit på väg till canada o åkt snowbord i några veckor men det gick i stöpet..
Jag har varit på väg till usa för att bilat genom hela skiten.. men det gick i stöpet.. men det var väll inte så mycket mitt fel =)
Jag har pratat om att åka till nordkap på hojen i flera jävla år men det har aldrig blivit av...
Jag vill en massa saker... o fan.. man måste ta sig i kragen o göra lite av det man vill..

Så vi får väll se hur man känner imorgon när man vaknar =) För nu har jag bara brainstormat o skrivit det som kom upp i skallen.. Men jag tycker iaf inklusive mig själv att många i den här världen måste "shut up and jump"

Till Lars.. e det tillräckligt psykotiska tankar från en bizzar hjärna =) hehe

hopp hopp grodan stropp!!

Sjukling!

Japp det e man.. Ligger hemma på soffan i feber, ont i haslen, hosta o ont i skallen. Har kikat på 8 avsnitt av heroes idag. Så nu har man kollat klart på säsong 2.. o tydligen så kommer det en trea. Kände att det var nått igår redan.., ont i halsen som fan o var alldeles skakis på jobbet.. o så passade man nej till en quizz med polarna för man var klen o det var tur det.. för jävlar va dålig jag kände mig på kvällen.. alldeles skakis o pirrig i kroppen.. men det berodde nog på nått annat.. Så nu har man sjukskrivit sig så man blir hemma imorgon iaf.. sen får man se hur det känns efter det.. just nu känns det bättre men då har jag ju petat i mig lite ipren oxo så febern har sjunkit..
skulle ju inte va fel att ta nån pilsner på lördag om SAIK vinner =) fast man jobbar ju em isf så man får väll svårt att jobba ikapp..hehe... men det behöver jag inte oroa mig för just nu.. känns som det blir soff läge resten av helgen just för tillfället..
Får hoppas man blir frisk till nästa vecka iaf.. för då ska man up till svartnäs o åka lite skoter... =) jippi...

Annars känns det som man skulle behöve lite värme o sol just nu.. fick just en Lundell låt av blom... fan va sugen man blev på sommar dåra...tänker er det här... En varm sommar kväll, fint kött på grillen, ett gäng polare, lundell på stereon o en kall bärs...mmmmmmmm... det e livs kvalitet det =) hehe....

Men annars tror jag den här sommaren kommer bli riktigt bra.. det känns så! Har redan en springsteen konsert på ullevi o två veckor senare en maiden konsert på stadion inbokad.. o fan va skoj det kommer bli .. helt jävla fantastiskt =) O så skulle det vara bra jävla roligt att åka på sweden rock oxo... ja e så jävla sugen....
O vår snart.. kan man åka lite hoj oxo om man inte skulle få den såld... lite vår o värme... fan va skönt!! tycker bara dom dagarna förra veckan när det var fint väder att man blir på så mycket bättre humör.. får ju vår känslor ju =)
Ja 2008 kommer bli ett bra år!!!

Sjuk o rasslig men inte så krasslig!!!... ooooo den var dålig =)

Fuck!!!!!

Ojojojoj.. vilken dag... jag e fan bakis än... har nog inte varit så här seg två dar efter sen man kom på att alkohol får det att snurra i huvet.. Var sjukt trött igår... gick o la mig vid 2320.. men när jag kom in i sovrummet var klockan 2220 (o det tar inte en timme för mig att gå till sovrummet).. så jag lärade springa in till tvn o kolla igen.. skulle ju inte ha förvånat mig om nån hade ställt om klockan....=) men det var jag som hade sett så jävla illa... men tur var väll det.. kom ju i säng lite tidigare då.... o har varit sjukt trött idag oxo.. mellan 7-8 var det lugnt p jobbet då satt jag o brottades med john blund.. o han vann....  sen har jag somnat lite till o från idag när man har suttit o väntat på lastning.. fy faaaaaaan va trött man e .. när jag kom hem lärade jag lägga mig på soffan en stund om jag skulle orka med dan..... 3 timmar senare vaknade jag... o tror du jag e nå piggare då? Nope.. fortfarande lika trött....

Tror det blir en slappar dag idag.. en sväng till gymmet sen blir det nog hem o glo på Heroes.. för det här e inte stabilt..=)

O jag har en hel del saker som jag skulle ha tagit tag i men jag e så duktig på att skuta upp saker.. O det här med det stressig samhället har jag fan inte märkt ett dugg... =) jag e så sjukt ostressad så det nästan e löjligt.. men lite drygt ibland... O ju kanske därför man e så trött jämt.. för så länge man har nått att göra så e det ju inga problem men så fort man sätter sig i den här sköna soffan så...man bli bara slapp.. det e som en ond cirkel.. man går aldrig o lägger sig på nätterna,upp tidigt o jobba o sen för att orka göra nått så lägger man sig en timme på soffan efter jobbet o så e det samma sak igen sen på natten.... nu låter jag som värsta soff liggaren o slappisen.. o det stämmer väll lite just förtillfället... hela den här vinter har det varit så... o hela förra sommaren..

Jag har alltid haft nått att hållit på med.. nån rolig hobby... men som den här vinter har varit så har jag inte kunnat göra det jag gillar allra mest.. åka skoter.... men det inte bara det..... jag måste ha nått att brinna för.. nått som man tycker e skit roligt o som man vill lägga ner hela sin själ i.. men just nu har jag inte det... det finns inget som e roligt eller som man har lust att göra... man bara är... jag har ju funderat på att köpt ett hus så man har nått att göra... rusta o sälja... men det blev ju inget... Jag e ruskigt sugen på att köpa en cross till sommaren.. så då kanske man får nått som passar... hoppas det iaf...
Men det finns ju ljus i alllt grått oxo som dom senaste veckorna har gjort det lite roligare =)
Just nu känns det bara som att låt sommaren komma... lite värme o sol skulle inte skada...

tjoflöjt!!

Bakis

O fy va seg man va idag då.. Vart ju lite fest igår.. Blev några stycken till slut iaf.. O skit kul hade jag.
Skulle vart ut till sundet igår på dan o grejat lite men jag satt ju uppe halva natten o lyssna på musik så jag vaknade så sent.. se det fanns inge tid till det igår.. ist blev det en storstädning eftersom man skulle få främmande. Sen han jag vara en sväng till gymmet oxo..
Sen kom Tompa vid 5 snåret o resten rasa in allt eftersom.., Det var riktigt trevligt =)
Jag hade köpt 8 enheter dom jag tänkte skulle räcka o en drack jag ju i fredags.. men man började ju så tidigt så dom där var ju slut vid nio snåret.. så då gick man på lite fulöl som man hade i kylen... o fick en bra nivå igår igen... lite för bra känns det som idag...
Sen så tappade ju jaffa en oöppnad öl i golvet när vi ksulle dra igår.. så gick det hål på den o det e ju lite tryck i en sån.. tror fan det e öl överalt... har skurat golven 2 ggr o torkat av väggarna o det luktar fortfarande :(

Nej nu tror jag det inte e långt kvar till sängen.... ska ju upp o jobba fm imorgon.. uss va jobbigt...

Hej hopp gummi stropp!!


Skotern funkar -..jippi

Haha.. dte börjar sen ljusare ut.. hehe.. skotern funkar..(än så länge) kanske man ska tillägga..
O jag var så jävla trött igår kväll.. torsdag alltså... så jag gick o la mig mitt i ett CSI avsnitt.. då e man trött.. somna runt tolv.. inte ofta man kommer isäng i den tiden... därför jag sitter uppe i natt fasst jag var skit trött vid 22...
Vakna av min nya väckarklocka.. jag gillar den.. bästa jag haft.. sen så var man iväg o träna en sväng.. efterdet var jag o lumpan på viking o käka.. var sugen på en pasta men vi kom försent så man tog en sallad faktiskt.. gott som fan va det.. sen så skulle lumpan ha nya shorts.. så jag skjutsa in han till valbo o så passade jag på att springa till glasbanken... köpa på sig lite enheter till lördag..
Sen var man ut till sundet o skruva ihop skotern... dte gick bra.. den startade o den gick hela tiden.. haha.. det var tur det ..för sist jag startade den kostade det mig 5 lakan.... dyrt.. jävla klant arsel man e ... jag har slutat brytt mig va fan det kostar nu det e bara att betala.. fan man får ju nya pengar nästa månad =) så nu ska jag bara ha lite snö..
Hade ju trott att jag skulle kunna åka den här veckan när man har varit ledig.. men det fattades ju lite grejer som jag fick idag.. så det kanske blir en sväng nästa vecka... o jag fick bara två psyk bryt.. ett när det inte gick som jag vela för det var nått skit ivägen.. o när jag slant med polygripen.. o slog handen i ljuddämparen.. dra åt helvete va ont det gjorde o vassa kanter e det ju på dne jäveln oxo.. så jag lära hämta plåster.. blodade ju ner fan överallt... men förutom det gick det galant =)

Sen var jag så jävla trött på kvällen så jag orka inte hitta på nått utan åkte hem o satt mig framför datorn o lyssna på en massa bra musik... o där sitter jag nu.. med hörlurar så man kan poppa utan att skrämma grannarna o en av två pilsner bredvid mig =) fan va fint det e att bara softa o lyssna på skiit bra musik.. var skit taggad först.. med lite riktig party musik.. men fan då hade jag ju druckit upp alla öl som jag ska ha imorgon så nu e det lite lugnare som ljuder i öronen.. o en folk pilsner.., haha....
o så har jag sällskap av tiger.. eller sällskap o sällskap hon ligger ut sträckt på sängen o sover.. men inte som en vanlig katt som kurar ihop sig.. som flinga.. nej hon ligger helt utsträckt.. hon kan inte bli längre.. hon måste ha nån gömma nånstans.. =)

ja imorgon e det fest.. nu e man ju äntligen ledig o har varit sugen i tre veckor... men dom flesta jobbar ju när jag e ledig.. kul.. men det blir bjudning på promille stigen.. så det kommer väll lite trevliga själar iaf... o det ska bli skit skoj.. men jag e så där taggad som man inte e så ofta.. o det e fan inte bra... man ska vara otaggad inför en fest då blir det oftast skit skoj.. men det blir det nog endå..

O åter en tanke till musiken då.. Man kan ju känna igen sig så jävla bra i musiken.. i texten.. ibland e det ju så man tror att det e nån jävel som har spionerat på en.. för det e ju på pricken så som jag känner eller har gått igenom.. så jävla skönt att bara soft o lyssna... o så vet man att det finns fler som känner likadant... som tänker likadant, som har gjort samma sak.... (nu drömmer tiger.. vet inte om hon försöker flyga eller va hon gör)
Men sen så förknippar man ju musik (liksom lukter) med vissa saker o händelser oxo.. o personer... så just nu sitter jag o drömmer mig tillbaka när man fick sin första stereo.. med LP... fan va coolt... hehe.. o så spelade man sin första skiva med Europe.. o kanske den låt som jag har spelat mest genom tiderna som jag aldrig kommer att tröttna på Superstitious......o gitarr solo... hehe...

fan va jag har dåligt att göra.. hahah....kanske man ska sova.. måste ju fan städa imorgon om man ska få främmande..... nja.. bara en låt till =)

Sov gott alla tröttisar!!


Torsdag

Ja.. dagen efter lilllördag... Lite skallebank har man ju o trött e man o kommer säkert inte få nått gjort av det jag skulle få gjort idag heller.. fan man sover ju bort hela dagarna.. Men det var roligt igår =)
Jag, Patte o Anna var in till valbo en sväng o köka o leta lite kläder.. O patte e fan shopoholic han.. e ju värre än en tjej .. hehe.. inge illa menat patrik =)... jag hitta en tröja iaf o när jag skulle betala gick det inte.. så patrik fick ställa upp med pengar..
Sen var jag o träna en sväng. O efter det var vi till eightball o spela lite biljard.. Fan man e inte skit duktig på det eller.. men roligt som fan e det.. Jag tänkte att det blir väll bara några öl.. skulle upp tidigt idag tänkte jag så man får nått gjort... men 4 öl på eight ball sen gick vi vidare till kharma o drack mer öl. Skit dåligt med folk.. o jag var no gäldst på stället med min 23 år ;-) Men det var riktigt roligt.. Efter det var det sibylla men dom hade stängt.. så då gick jag, blom o haga hem till promillestigen där jag o Blom fick visa våra gourmet talanger.. Burgare med mos.. hehe.. men jävla va gott det va.. Sen satt vi o snacka allvar fram till 5 snåret nån gång då Blom somna i en mening.. hehe..
Så idag har man sovit till 14 snåret eller vad hon va. Skulle träna med Micke vid halv tolv men det blev det inget med.., min nyaväckar klocka ringde vid halv nio tiden =) Men jag hitta på en snooze knapp så tillslut somna jag om... men det e fan i mig världens bästa väckarklocka!!!

Så idag blir det nog inte så mycket vettigt..
Ska på bandy ikväll... man måste ju se en match per år iaf.. sen kan det nog hända att det blir en film i soffan ..., var sjukt längesen jag gjorde det känns det som.. (sjukt länge e några dagar)

Fan ibland e finns det så mycket mer som man vill skriva o behöver får ur sig.. men det finns ju faktiskt tro det eller ej folk som läser min blogg =) skit kul tycker jag.... men jag kan väll inte skriva precis allt jag skulle vilja skriva... vissa saker måste man få ha för sig själv..

Men jag mår sjukt bra just för tillfället =) Har inte mycket att klaga på.. Så här bra har jag nog fan inte mått på över ett år. Jag har en hel hög med välldigt bra vänner..som jag vet skulle ställa upp o hur många har det.. man e nog ganska lyckligt lottad.. O så har jag fått en ny kompis som verkligen har fått mig på bättre humör!! Jag har en underbar familj som e den bästa tänkbara..o två härliga katter så man behöver aldrig va ensam... Jag har hittat tillbaka till mig själv ist för den där trökskallen jag har varit.. eller hur Lumpan?? =) Solen skiner, snart e skotern hel =) Jag känner att jag har vuxit som människa den senaste tiden.. o fan jag har inget att klaga på...
LIFE IS GOOOOD! =)

Ledig...

O så skönt med lite ledigt.. Det e välkommet nu kan jag lova.. Skulle gå upp i hyffsad tid idag för att vända tillbaka dygnet o så skulle jag träna med Micke vid halv tolv.. Men jag var så jävla trött när jag vaknade så jag vände bara på mig o somna om.. o ist sova jag till 14.. så länge har man ju inte sovit på hela veckan.. typiskt!!.. det e ju skönt men man blir så seg i skallen.. 

Det har varit en bra helg iaf.. fast man har jobbat.. o missat en jävla fest =) Men det har gått ganska bra på jobbet med trevligt sällskap på nätterna ;-)  Men fy för nätter annars.. dom e bra jävla sega!!!

Sen så i söndags var jag ut till sundet o skulle skruva lite med skotern o det gick väll så där.. =( jag var trött o det gick inte som jag vela .. så till slut fick jag tuppjukk o åkte hem utan att ha fått nånting gjort..  Men i måndags gjorde jag ett nytt försök å då gick det bättre.. =)
Plocka ur hela motorn så jag kunde skölja rent o sen blåsa ur den så allt jävla skit från kolven försvann.. o jag tror det blev bra =) ska väll skruva dit resten i veckan.. väntar på lite delar som jag kanske får på tors eller fredag... så har man tur kan man åka SKOTER i helgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O idag e det tisdag.. tror jag =) Har dragit på mig lite förkylning... Inte när man e ledig eller!! Sjuk kan man vara när man jobbar så man får vara hemma med betalt =) Så ska nog iväg en sväng o tröna lite senar men det känns som jag har dåligt med ork i kroppen.. kanske bara blir o ligga inne o slappa idag iaf..

Jag har kommit på en ide till tattuering... =) Ska nog forska vidare i det idag.. Kan nog bli bra om jag får till det snyggt... har lite olika ideer angående samma sak.... =)

Nej för fan nu måste du sluta läsa så du hinner med nått mer idag =)

Hojt!!

Trött helg

Då var det helg då.. men det känns som måndag. Man blir ju helt snurrig o dagvild av det här schemat. O så har jag gjort första natten. Gick skit bra.. det var nån som höll mig vaken=) o  det var ganska mycket att göra men framåt 4 var det nån som slog hammaren i skallen på mig,, fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaan för nätter.. måste nog fan byta jobb... så man slipper nätter o alla jävla helger.. e sjukt less på dom nu... man har ju inge tid över för att festa med sina kompisar =)

Tänkte jag skulle åka på skotercross idag i svartnäs... så jävla sugen.. men fick ingen med mig... trökskallar.. dom var sjuka, skulle på dop, bygga nytt kök, hund vakt!,,... hehe.. finns väll inget roligar än skoter??.. Så jag ställde klockan på halv nio.. sova 2,5 timme efter jobbet.. men jag var så jävla sjukt trött när klockan ringde så det blev inget.. fan man hade ju somnat vid ratten om man skulle ha rullat dit själv.. så jag får väll åka ut o skruva med min egna skoter ist då =) så jag kan åka lite i veckan när jag blir ledig.

O känner fan att jag håller på o blir sjuk o .. jävla skit.. känner lite i halsen.. dte kan man ju inte bli nu när man blir ledig o sen när man har kommit igång med träningen riktigt.. får nog gå på en mirakel kur av nått slag..

Nej nu ska jag få nånting gjort.. sen blir det kanske hem till öbbe en sväng o kolla på alla fyllisar innan man åker o jobbar :(

ha det gott.. !!


RSS 2.0