Bruce är magisk!

Ja då var man hemma igen efter en skit bra helg.. Det har varit skoj, skratt bärs o en massa dumheter från början till slut.. Så man behöver några dagars semester för att ta igen sig nu.. Har blivit hemskt dåligt med sömn.. men det var det värt.. det värsta med att kampa e att sova i tällt så därförgjorde man det så lite som möjligt..

O hur var det med Bruce då?!..

Konserten var helt MAGISK!!!!!!!!!!!! Det e det bästa sätt jag kan beskriva det på.. Har grymmt svårt att sätta ord på det för man måste ha varit där.. Det var så jävla häftigt o så jävla mycket bra låtar o hela gänget o framför allt Bruce bjöd på sig själv så man blev helt lyrisk.. Lars hade tjatat om Surrender helda dagen men vi hade inte den på nån skiva vi hade med oss.. o när dom spelade den som andra låt tror jag fan lars försvann upp i himlen o där var han kvar tills konserten var klar.. haha... o vi andra kom snabbt efter.. för efter första ter fyra låtarna var man helt lyrisk o så fortsatte det hela kvällen.... sån jävla bra stämmning på publiken oxo.. skit kul att ha varit med om nått magiskt som den kvällen var.. 58000 pers som hoppar till twist and shout i slutet e nått som alltid kommer finns i hjärtat.. eller när han körde badlands.. o alla oooade med.. jag tror fan arenan skulle sprängas... tycker synd om alla er som missade det här.. för även om man inte gillar han hade man efter en sån här konsert älskat han... haha.. jag e lite lätt euforisk när jag tänker tillbaka på hela helgen... o det här kan man leva på länge... o som sagt... BRUCE e BOSS... så e det bara.. o man gillar han inte nå mindre efter det här... hoppas man får en ny chans på en sån här konsert... för dra åt helvete vilket jävla ös!!.... Hela atmosfären var magisk... publiken, kvällen, polarna, arenan, E STREET BAND o BRUCE.. jag kan inte göra annat än att le när jag tänker tillbaka på den här helgen.. för den 5/7-2008... den kvällen var MAGISK!!!

 

Då bär det snart av!!

Japp.. bara ett natt skift kvar sen bär det av direkt till göteborg... Har bara slappat idag o packat lite.. Tog hojen en sväng till syrran o låna en el pump... sen provat så att luft madrassen e hel för den e ju lappad som satan sen den var på festival... men jag tror den håller luften kvar.. Annars e det ju inte så mycket packning man behöver.. en liten rygga räcker.. Ska bränna nån skiva nå o så.. så vi har på resan... bara Bruce.. hehe... annars tror jag att jag har allt med mig.. dte e ju alltid nått man brukar glömma bort så vi fårse vad det e den här gången.. biljetterna, pengar, ölen, o en solstol e packat iaf.. det viktigaste liksom.. haha... nej nu ska jag greja lite till.. så får jag väll skriva lite mer efter helgen.. får se om allt har varit så bra som det känns att dte kommer bli just nu.. haha..

kram på er

Mus

Jora o går fick man besök av en mus!!! hahah... o det va så skönt.. men det var av den lite hårigare typen... hehe

Det var så här att igår på jobbet så gick jag o gubbarna o rekade lite.. för dom har gjort ordning en grillplats ute mot sjön med nån bänk o några stolar.. o ikväll blir det ju korv grillning eftersom det e sista natten så då tänkte vi sitta där ute istället för i kojan.. o det var jävligt fint där ute.. så vi satt oss på en bänk o snackade lite skit. det var då det hände.. jag kände nått på vaden innanför byxorna så jag slog till byxan för jag trodde den det var dom som låg fel eller om det var nått kryp bara... sen 3 sekunder senare känner jag hur nått springer upp för benet... tänk dig paniken!!: haha... jag flög upp o ruskade ur byxa benet o ur ramlar det en hårig jävla näbbmus... jag tror fan rune skulle dö som han skrattade o han som har taskigt hjärta.. Men det e fan inge roligt när man känner nått hårigt krypa upp för benet.. även om det e en mus!!

Tralala!!!

En dag närmre helgen!!

O i natt gjorde jag första natten av tre.. o fy fan va jobbig den va.. det var lugnt o man var ganska pigg fram till halv tre.. sen kom det där mystiska 3 slaget o sen satt jag o brottades med jhon blund tills jag skulle gå hem.. O sen när man kom hem var man ju pigg så man kom inte i säng förrens halv 7 o somna sju halv åtta kanske.. O så satt jag o lastade en skvätt korg i natt.. o i domfår det bara vara ca 40 procent av volymen.. men jag satt i andra tankar då jag o höll på både länge o väl med den där jävla korgen för att jag skulle få i allt.. höll på i trixa o greja.. sen när jag var klar o hade fullt den råge kom jag på att det var en skvätt.. så då var det ju bara att börja lasta ur den igen... har man inge jobb så gör man sig jobb.. jävla klant skalle.. men det blev ju bra tillslut..

O igår var man på gymmet en sväng.. skönt.. ska försöka hålla i det här nu.. för det e jävligt skönt när man kommer igång.. mår bättre i både kropp o själ... sen så ska jag börja springa oxo.. så man får lite kondis för det kan komma att behövas för mina planer för framtiden..

Sen så fick jag besök från en hemvändare igår.. Skit skoj o trevligt var det.. hehe.. Så hon o jag var o käkade på Steel town.. lite tai mat.. fy fan va gott det var o mycket mat.. kan jag starkt rekomendera om dte e nån som e hungrig.. O så snackade vi en massa.. det var kul o se dig igen!

Nu ska jag göra en repa till gymmet.. sen blir det att ordna lite inför helgen.. ska kolla så att allt finns kvar till tältet o att det e helt sen bangbus babies lånade det förra året.. så man kan ju inte vara säker.. hehe..

Ha det bra gott folk.. !!

RSS 2.0